Gud är Bäst och Skickligast av alla

De Troendes ledare Ali (fvmh) säger i en av hans åkallelser:

”Å Herre! Du får mer kärlek än alla och du tillfredsställer behoven för de som förlitar sig på Dig. Du är upplyst om deras hemligheter och Du känner till det som finns i deras hjärtan. Deras åsikter och hemligheter är uppenbara hos Dig. Deras hjärtan är otröstliga av ånger inför att träffa Dig. Om ensamhet och känslan att vara främmande gör dem rädda gör ihågkomsten av Dig dem lugna. Om synder drabbar dem söker de beskydd och vänder sig till Dig, eftersom de vet att Du är Bäst och Skickligast av alla och att Du är ursprunget till alla önskor. Å Gud! Om jag går vilse av att önska eller inte kan [sättet] att fråga på, vägled då mig för att förbättra mina handlingar och vägled mitt hjärta till det som ger seger!… Å Herre! Acceptera mig med Din förlåtelse och handla inte mot mig med Din rättvisa!”

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *